Laskutus

Oomi Oy vastaa Oulun Energian, Kemin Energian, Keminmaan Energian, Raahen Energian, Tornion Energian ja Tenergian laskutuksesta ja maksuliikenteen hoidosta. Oomi Oy on laskulla saajana ja laskulta näet erittelyt, minkä yhtiön palveluista lasku muodostuu.

Lue lisää

Sähkön mittaus

Sähkönkäyttöpaikan sähköenergia mitataan ns. suoralla mittaustavalla, jos käyttöpaikan noususulake on 63 A tai pienempi. Yli 63 A:n käyttöpaikan sähkö mitataan epäsuorasti eli käytetään virtamuuntajia ja mittarin osoittama lukema pitää kertoa muuntajakytkennän muuntokertoimella.

Lue lisää

Automaattinen mittarinluku

Sähkömittareiden luku on tuttua asiaa varsinkin omakotitaloissa asuville. Tähän asti sen on tehnyt sähköyhtiön mittarinlukija tai asukas itse, yleensä kerran vuodessa. Uusi tekniikka romuttaa vanhan käytännön niin, että nyt mittari voidaan lukea automaattisesti etäluentana.

Lue lisää

Rakentajapalvelut

Mittarit, kaukoluenta-, tariffinohjauslaitteet yms. asentaa aina paikallinen verkkoyhtiösi.

Lue lisää

Muuttajalle

Onnea uuteen kotiin! Saat Oomilta sähkösopimuksen kotiisi, sijaitsipa se missä päin Suomea tahansa. Valoisan muuton varmistat tekemällä sähkösopimuksen uuteen kotiisi kaksi viikkoa ennen muuttoa. Muuttoilmoituksen teko onnistuu helposti Energiatilillä. Ilmoituksen tekoon et tarvitse käyttäjätunnuksia.

Lue lisää

Tee sähkösopimus

Tee Oomi-sähkösopimus ja saat vapauden valita miten käyttämäsi sähkö on tuotettu ja miten haluat sopimuksesi hinnoiteltavan. Edullisen sähköenergian lisäksi jokaiseen Oomi-sähkösopimukseen sisältyy kattava palvelupaketti. Sähkötarjouksen saat helposti ja nopeasti Energiatililtä!

Lue lisää

Ohjeet, lomakkeet ja hinnastot

Ladattavat ohjeet, lomakkeet sekä hinnastot.
Tiedostot ovat PDF-muodossa.

Lue lisää