Vikapäivystys

020 366 050
(8,8 snt/min)

Sähköverkko

010 231 9920
(8,8 snt/min)

Maksuneuvonta

09 2315 0469
(mpm/pvm)

Laskutus

08 5584 3100
(mpm/pvm)

Vikapäivystys

020 366 050
(8,8 snt/min)

Sähköverkko

010 231 9920
(8,8 snt/min)

Maksuneuvonta

09 2315 0469
(mpm/pvm)

Laskutus

08 5584 3100
(mpm/pvm)

Pohjoista voimaa

Energiatili

Energiatili on Pohjoista voimaa -yhteistyöyritysten (Oulun Energian, Oulun Sähkönmyynnin, Oulun Energia Siirto ja Jakelun, Kemin Energian, Keminmaan Energian, Raahen Energian, Rantakairan Sähkön, Tenergian ja Tornion Energian) sähkö- ja kaukolämpöasiakkaiden verkkopalvelu, jonka kautta voit asioida silloin kun sinulle parhaiten sopii. Maksuton palvelu on avoinna aina: 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä.

Siirry

Etuasiakas

Pohjoista voimaa etuasiakkaana saat käyttöösi monipuolisia etuja, joiden hyödyt tuntuvat silkkana säästönä. Ei hankalia pisteitä, bonuksia tai tasoja, mutta senkin edestä rahanarvoisia etuja ja hyödyllisiä palveluja. Mitä enemmän etuja käytät, sitä enemmän säästät. Etuasiakkaaksi voivat liittyä kaikki sähkönmyyntisopimuksen kanssamme tehneet asiakkaat.

Lue lisää

Energianeuvonta

Energian järkevällä ja taloudellisella käytöllä pienennät sähkö- ja lämpölaskua viihtyvyydestä tai nykyajan mukavuuksista tinkimättä. Tutkimusten mukaan samankokoisissa ja -tyyppisissä asunnoissa asuvat perheet kuluttavat energiaa hyvin eri tavalla. Arkisilla käyttötottumuksilla, perheen koolla ja henkilökohtaisilla mieltymyksillä on merkitystä.

Lue lisää

Asiakaslehti Sulake

Sulake on monipuolinen asiakaslehti, joka välittää tietoa sähköstä, lämmöstä ja yleisesti energia-alaan liittyvistä asioista. Palstatilaa saavat myös pohjoissuomalaiset ihmiset ja ilmiöt.

Lue lisää

Pohjoista voimaa

Pohjoinen voima vaikuttaa päivittäin pohjoissuomalaisten ihmisten hyvinvointiin ja yritysten kilpailukykyyn. Edullisesti, varmasti ja ympäristöystävällisesti tuotettu energia työllistää suoraan ja välillisesti satoja pohjoissuomalaisia.

Pohjoinen energiantuotanto takaa edullisen ja varman energian niin yrityksille kuin kodeillekin. Se lisää alueen vetovoimaa ja luo yrityksille mahdollisuuden toimia ja kehittyä. Paikallisesti tuotetun energian hyöty palautuu moninkertaisesti pohjoissuomalaisten arkeen.
Toimimalla paikallisesti osaamme vastata niihin tarpeisiin, jotka ovat ominaisia juuri meidän alueellemme. Käyttämällä täällä tuotettua energiaa sinäkin olet mukana vaikuttamassa yhteisen asuinympäristömme kehittämiseen. Näin autamme toinen toistamme rakentamaan luottamusta tulevaisuuteen.
Pohjoisen energian sinulle myy Oulun Sähkönmyynti. Sähkön hankinnasta ja tuotannosta vastaa Oulun Energia. Sähkön siirrosta puolestaan vastaavat kaikki Oulun Sähkönmyynnin osakasyritykset, kukin omalla alueellaan.
Se on Pohjoista voimaa.

Pohjoista voimaa on yhteismarkkinointibrändi ja sitä käyttävät Oulun Energia Oy ja sen tytäryhtiöt sekä Oulun Sähkönmyynti Oy:n muut osakkaat.

Top